Prasy zwijające John Deere 842 to jedne z najnowocześniejszych i najbardziej wydajnych produktów na rynku. Szkielet maszyny jest spawany, dzięki czemu uzyskujemy trwałą i mocną konstrukcję. Do obsługi prasy zamontowano wygodny wyświetlacz.
Komora formująca wyposażona jest w pasy z bieżnikiem romboidalnym, a także w ramie zagęszczające. Te i inne elementy prasy tworzą bele o jednej z najlepszych gęstości na rynku. Warto także wspomnieć o siatce CoverEdge, która podczas owijania zachodzi na krawędzie beli.
model | John Deere 842 |
producent | John Deere |
rodzaj | prasa zwijająca |
szerokość podbieracza | 2m |
szerokość beli | 1,17m |
owijanie siatką | Tak |
średnica beli | 0,6-1,3 |
min. wymagana moc | 37/50kw/km |
komora prasowania | 6 pasów ze strukturą rombów |
wyświetlacze | Greenstar 1800 |
http://www.deere.pl/pl_PL/docs/product/equipment/balers/variable_chamber_balers/brochure/variable_balers_%20brochure.html?page=20 | Http://www.deere.pl/pl_pl/docs/product/equipment/balers/variable_chamber_balers/900_series/brochure/900_series.html?page=17 |
Nazwa | Cena | Zmiana tyg. | |
---|---|---|---|
jałówka | 6,60 | PLN/kg | 0,00% |
kurczak | 3,75 | PLN/kg | 0,00% |
owies konsumpcyjny | 563,33 | PLN/t | 0,00% |
pszenica paszowa | 780,00 | PLN/t | 0,00% |
żyto konsumpcyjne | 708,93 | PLN/t | 0,00% |
O wielkości plonów i jakości owoców decyduje między innymi potencjał wynikający z jakości pąków kwiatowych. Proces ich różnicowania i formowania w przypadku...
Chryzantemy to byliny należące do rodziny astrowatych. W Polsce kojarzona jest głównie, jako kwiat kupowany na Wszystkich świętych, na nagrobki. Rośnie tutaj tylko jeden gatunek tej rośliny, a mianowicie chryzantema Zawadzkiego. W innych częściach świata można spotkać ok. 50 gatunków tego krzewu.
Grusza to drzewo z rodziny różowatych. Typowym uprawnym gatunkiem jest Pyrus communis L., czyli grusza pospolita. Drzewko to jest mniej odporne na mrozy niż jabłoń i jest trochę trudniejsza w pielęgnacji.
Por jest warzywem całorocznym i w smaku jest trochę delikatniejszy od cebuli. Jest nieodzownym dodatkiem do sałatek, zup czy surówek.