Money.plAgrobiznesBaza maszyn rolniczychPługi

Vogel&Noot VN plus

Porównaj parametry

Vogel&Noot VN plus

Vogel&Noot, pługi

pługi Vogel&Noot VN plus

Pług firmy Vogel&Noot o modelu VN Plus to najnowsza generacja maszyn. Twarde stalowe elementy zapobiegają szybkiemu niszczenie się, dzięki czemu pług służy długo i niezawodnie. Dzięki nowym rozwiązaniom maszyna jest lżejsza oraz szybsza, co daje także mniejsze zużycie paliwa.
Dzięki nowemu kształtowi płóz, mogą one być używane aż na cztery sposoby. Listwa eksploatacyjna również ma możliwość pracy w czterech wariantach, dzięki czemu głowica płużna w strefie poprzecznej nie ulega szybkiemu zniszczeniu. W nowych egzemplarzach regulacja głębokości pracy jest łatwa oraz szybka.

Dane techniczne

modelVogel&Noot VN plus
producentVogel&Noot
rodzajpługi
max. zakres mocy 80/59km/kw
zabezpieczenie przeciw kamieniom Sworzeń ścinany; sprężyna spiralna; resor
odstęp korpusów 85cm
wysokość ramy 60/67cm
Nazwa Cena Zmiana tyg.
5,60 PLN/kg 0,00%
3,75 PLN/kg 0,00%
563,33 PLN/t 0,00%
780,00 PLN/t 0,00%
708,93 PLN/t 0,00%
  • Dbałość o glebę
    Dbałość o glebę więcej

    Większość rolników ma świadomość, że kondycja gleby warunkuje rentowność każdej produkcji. Znaczna część potencjału plonotwórczego upraw determinowana jest...

    • Sadzenie chmielu
      Sadzenie chmielu więcej

      Chmiel należy do roślin z gatunku pnących. Występuje ok. 5 różnych odmian, które rosną w klimacie umiarkowanym. Chmiel jest bardzo popularny przez wzgląd na wykorzystanie jego szyszek do produkcji piwa.

      • Sadzenie fasoli szparagowej
        Sadzenie fasoli szparagowej więcej

        Fasolka szparagowa latem króluje na talerzach w wielu polskich domach. Nic dziwnego smakuje prawie każdemu. Nie ma żadnej przeszkody, by można było mieć własną uprawę fasolki szparagowej we własnym ogrodzie.

        • Sadzenie żurawiny
          Sadzenie żurawiny więcej

          Żurawina to roślina słynąca ze swoich leczniczych właściwości. W ogrodzie będzie stanowić ciekawą ozdobę, a jej owoce posłużą do wyrobów przetworów na zimę, czy do zrobienia sosów do mięs. Jest bogata w witaminy i sole mineralne.