Money.plAgrobiznesBaza maszyn rolniczychPrzetrząsacze

Samasz P4-650

Porównaj parametry

Samasz P4-650

Samasz, przetrząsacz

przetrząsacze Samasz P4-650

P4-650 to przetrząsacz firmy Samasz oparty na mocnej trwałej konstrukcji. Aby zapewnić jak najlepszą wydajność pracy wiele elementów jest regulowanych. Kąty rozrzutu oraz palce robocze to właśnie te narzędzia, dzięki którym małe zmiany ich zaczepu powodują uzyskanie pożądanych efektów.
Po skończonej pracy operator uruchamia jedynie cylindry hydrauliczne, które powodują składanie się ramion przetrząsacza w taki sposób, aby ustabilizował się za ciągnikiem. Ważnym faktem jest także to, że zawsze po podnoszeniu maszyna znajduje się w centralnym położeniu.

Zobacz i pobierz folder producenta

Dane techniczne

modelSamasz P4-650
producentSamasz
rodzajprzetrząsacz
szerokość robocza 6,5m
szerokość transportowa 3m
wysokość transportowa 3,6m
liczba wirników 6
WOM 540
moc ciągnika Do 50km
prędkość robocza 16km/h
waga 860kg
Nazwa Cena Zmiana tyg.
6,60 PLN/kg 0,00%
3,75 PLN/kg 0,00%
563,33 PLN/t 0,00%
780,00 PLN/t 0,00%
708,93 PLN/t 0,00%
  • Uprawa dyni
    Uprawa dyni więcej

    Pochodząca z Ameryki Środkowej dynia to prawdziwa skarbnica witamin i cennych związków. Posiada właściwości moczopędna oraz żółciopędne a także usprawnia pracę przewodu pokarmowego i moczowego, zapobiega zaparciom.

    • Sadzenie wikliny
      Sadzenie wikliny więcej

      Wiklina to wieloletnia roślina, która najczęściej uprawiana jest na specjalnie do tego celu przygotowanych plantacjach. Aby wiklina nadawała się do zbiorów należy zapewnić jej odpowiednie warunki do wzrostu i spełnić jej wymagania glebowe.

      • Sadzenie babmusa
        Sadzenie babmusa więcej

        Bambus to wieloletnia roślina, której łodyga ulega zdrewnieniu. W strefie tropikalnej można spotkać 130 gatunków bambusów. Bambusy rosną bardzo szybko i potrafią osiągać sporą wysokość.

        • Sadzenie poru
          Sadzenie poru więcej

          Por jest warzywem całorocznym i w smaku jest trochę delikatniejszy od cebuli. Jest nieodzownym dodatkiem do sałatek, zup czy surówek.